Begræns katteallergi symptomerne

Hvis vi var smarte ville vi undgå de ting, som vi er allergiske over for, men når det kommer til vores kæledyr er det knap  så let at være “smart”. For de fleste katte elskere er det en katastrofe at skulle  skille sig af med deres elskede kæledyr på  grund af en katteallergi.

Det betyder, at du bliver nødt til at lære at styre dine katte og dine allergiske symptomer, så dine symptomer bliver mere tålelige.

Du kan blive nødt til ikke længere at lade katten sove i din seng. Dette kan være den sværeste vane at bryde, men det er en lille pris at betale for at vågne op om morgenen uden at din katteallergi generer dig.

Soveværelset skal være en katte fri zone og dette vil reducere allergener væsentligt. Giv ikke efter for dine katte. De vil finde et andet sted at sove. De elsker at krølle sig sammen et sted, og du vil opleve, at du lider langt mindre af symptomer på katteallergi.

Støvsugning er meget vigtigt. Du er nødt til at støvsuge mindst to gange om ugen for at reducere din katteallergi, ofte er det nødvendigt hver dag.

Husk at vask hænderne oftere.

Vask sengetøj ofte for at fjerne støvmider og kat allergener.

Hvad er mest vigtigt at erkende, når du lider af katte allergi er, at du ikke behøver at komme af med din kat. Din kat er et familiemedlem og den “smider man ikke sådan lige ud” I stedet er man nødt til at tage sine forholdsregler.

Hvis du har brug for hjælp, så prøv at kontakte katteallergibehandler Betty Koudal.